tirsdag 30. oktober 2012

Bryllupskort

Er litt utenom sesong for bryllup, men jeg har laget disse to kortene. På det første har jeg brukt: Dies fra Marianne design, Bazzill, color blox toffee til å sverte kanter, papirblonde og mønsterark. Har laget det helt enkelt.


 
På det andre kortet har jeg brukt følgende: Mønsterark fra Inkido - 6x6 springtime no 6,  bazzill, distress ink - vintage photo, snurreblomster fra Kort & Godt, charms fra Kort & Godt, sommerfuglstempel fra inkadinkado, glossy accents, pyntenåler, bånd fra Kort & Godt, archival ink - coffee og stickles.


 




tirsdag 23. oktober 2012

Enkel Posekort med Magnolia papirer og blondeserviett.
Det er ikke så lett å se på disse bildene, men mellom  motivet og blonden har jeg brukt gelatin.Det gir en veldig flott effekt. Ellers er det brukt bazzill, hvit pose, hullmaskin, bånd, blomster, bling og fjær.


Zoomet motiv

 Zoomet detaljer

Ha en fin dag, klem fra meg:))

lørdag 20. oktober 2012

Julekurv

En herlig enkel julekurv, som er brettet med et lekkert dobboeltsidig ark fra Papirdesign "Naturligvis".  Hanken er stanset ut med Martha Stewart punch, samme er brukt på "foten". 


 Hanken er dekorert med nydelige blomster, charms og bånd.  
Ta en tur innom butikken som bugner av masse flott hobby-"ting og tang".

 


 
 
 





torsdag 18. oktober 2012

Kurs 23. oktober

På albumkurset 23. oktober skal vi lage dette albumet med bindt it all (blir andre mønsterark)



LO

Har laget en vanlig 12X12 LO. På denne har jeg brukt: Ark fra Maja Design-vintage summer basic, osteklut, perfect pearls, snurreblomster fra Kort & Godt, Bazzill og snurre pynt og støvbærere fra Kort & Godt.






tirsdag 16. oktober 2012

Kalender 2013

Har laget en skrivebordskalender for 2013. Jeg har brukt: Mønsterark fra Papirdesign - beige kalender, distress ink - vintage photo, bazzill, corner chomper, Martha Stewart punsj, roseknopper, blomster, pyntenål, ringer, chipboard, snurrepynt, bling, halvpereler og mønsterark fra Maja design - vintage summer.
Sett forfra:
 Sett fra siden:

Månedene er på begge sider av kartogen:



torsdag 11. oktober 2012

Lag på lag kort.


  Morsomme lag på lag kort, hvor du enkelt kan skrive en personlig hilsen gjemt bak forsiden.


Her er to like, men teksten på forsiden er montert forskjellig vei.  Utslått ser du forskjellen bedre.

En i rosa og....



......en i blått.


  Sirklene er stanset ut med spellbinders, prøv også lag i andre fasonger,  artige kort.  Hva med å lime inn et bilde.


Utslått ser dere her at toppen med teksten kommer oppe på den rosa og nede på den blå.  Sirklene er festet sammen med brads ( splittbinders)


tirsdag 9. oktober 2012

En Tag!

En ganske stor tag som jeg har laget av papir fra Kort og Godt. ellers er det brukt halvperler, blomster, blonde, bånd en heklet blomst og perlebånd.

 Zoomet detaljer:

Ha en flott dag, klem fra meg:))

fredag 5. oktober 2012

Pyramide kort


 Laget for en stund siden, men er blitt litt glemt.  Står i butikken.  Forholdsvis enkelt kort å lage, og så gjør den seg så bra.  Denne er limt sammen, men kan også lages med magnet, slik at kortet kan slås sammen.


 

Forsiden er pyntet med magnolia stempel, fargelagt med touch-tusj, blomster og perler.  
"Baksiden" er pyntet med en magnolia-tag for personlig hilsen og teksten gratulerer.

 


 Bak motivet er det festet "osteklut".

  

Har også festet min signatur her.

 



tirsdag 2. oktober 2012

Trekspill album


Hadde litt ark liggende som jeg tenkte det var greit å få brukt opp, og da ble resultatet dette. Malen til dette albumet fant jeg på Scrapaloss. På dette albumet har jeg brukt bord og sommerfugl puch fra Martha Stewart, Distress ink black soot og walnut stain, magneter fra Kort & Godt, Mariposa mønseterark fra DCWV, Springfast mønsterark fra First edition, chipbard, bazzill kartong, roseknopper og roser fra storyteller, snurre blomster fra Kort & Godt og Spellbinders labels one dies.
Forsiden ser slik ut:

 Inni har jeg noen tags laget med soellbinders diesen.
 Resten er trekspill som har fått tags av spellbindersdiesen og tag lommene er laget med MS punsj.

 Baksiden:
Jeg brukte opp alle arkene jeg hadde fra disse to kolleksjonene og siden det var målet med prosjektet er jeg ganske fornøyd med det. Takk for at du besøker oss.