mandag 20. juni 2011

DT Monica

Brette - teknikk
 
Nye ark fra butikken må prøves, og jeg kom over denne malen for brette-teknikk på StampARTic sin blogg.  Ser mer komplisert ut enn den er.  Ta å prøv den da vel.  Test ut med ulike farge-kombinasjoner og se hvor forskjellige de blir.


Her har jeg brukt Martha Stewart "punch around the edge".  Ville nok ha valgt en litt nettere punch enn denne "double loop" punchen.  Sommerfuglen er også en Martha Stewart punch, kombi m/3 sommerfugl-stempler.


 Ellers er tekst stempel og blomster fra Storyteller.  "Swirl" fra Stempelglede.
Det er brukt 1 bazzil (+ litt til mave belte) + 1,5 mønster ark.  Inni er det et skrive felt som er stanset ut med Spellbinder, og bakgrunnen er fra det ene mønsterarket som er brukt.  Kantene er svertet med distress re-inker og blending tool.


Kortet er i butikken, så bare ta turen innom om det er noe du lurer på.  Spør du om hjelp, viser de deg det sikkert. 

 

1 kommentar:

  1. Heia Monica får prøve igjen.
    Kortet ble kjempeflott, flott beskrivelse på hva du har brukt og mengde av ark. Og flott bildevisning. Ser jo avansert ut, men som du sier enkelt. PS gå inn på spellbinders side og se på den sommerfuglen som kommer ut i slutten av denne måneden, ligger link på fb av den klem, håperå se deg på første treff for høsten, en uke til :)

    SvarSlett